Budaörs
2019. MÁJUS 21.
Helyszín: DIS bemutatóterem,
2040 Budaörs, Gyár u. 2
GPS: 47.464950, 18.894045
09:30 -10:00
Érkezés és regisztráció

 

10:00 -11:00
Simplify IT! – A jövő irodai IT infrastruktúrája, egyszeri beruházás nélkül, szolgáltatás formájában. Workplace Hub bemutató – IT infrastruktúra egy négyzetméteren menedzselt IT szolgáltatásokkal.

Magas szintű biztonság az adatok védelmére, IT üzemeltetés egyszerűen és optimális költségek mellett, növekvő hatékonyság, közös munka támogatás, idő és energia megtakarítás, elégedett felhasználók.

 

11:00-12:00
Munkafolyamat automatizálás a szervezeti egységek hatékony munkavégzéséhez, az operatív és üzleti célok támogatásához, valamint a dolgozói elégedettség növeléséhez.

– Manuális, lassú és demotiváló folyamatok kiváltása, hibalehetőségek minimalizálása pénzügy megoldásainkkal: automata számlafeldolgozás, struktúrált dokumentumtárolás, határidők nyomon követhetőége, jogosultság kezelés, jóváhagyási folyamatok.

– HR automatizációs megoldások a mindennapi munkavégzéshez: hogyan tölthet több időt a munkavállalók toborzására, megtartására irányuló feladatokkal vagy éppen az employer branding erősítésével.

– Logisztikai folyamatok egyszerűsítése, több idő a főbb üzleti tevékenységekre: bejövő és kimenő iratok digitalizálása, elektronikus iktatókönyv, dokumentált folyamatok, gyors kereshetőség, elektronikus irattár.

 

12:00-13:00
Ebéd

 

13:00-14:00
Mindennapi folyamatok egyszerűsítése IoT kamerák alkalmazásával. Üzlet és biztonsági megoldások.

– A “láthatatlan” folyamatok láthatóvá tétele, “Big data” létrehozása és kezelése kamerák által, üzleti elemzések, analitikák támogatása. Biztonság a fókuszban: megfigyelés, szabályozás, felismerés és megelőzés.

 

14:00-14:30
Kávészünet

 

14:30-15:00

DIS Bemutató

A Konica Minolta Digitális Innovációs központjában lehetőségük nyílik megismerkedni a legújabb innovációs technológiákkal, mint a felületnemesítés és a címkenyomtatás, illetve bemutatjuk a legújabb marketing technológiánkat, a kiterjesztett valóság (AR) megoldásunkat is. Élőben megtekinthetik a gépek működését, a nyomatok elkészítését és kipróbálhatják az alkalmazásokat.
 

15:00-17:00

Nyakas pincelátogatás és borkóstoló

 

a nap végén látogatást teszünk a Nyakas pincészetben, ahol helyi idegenvezetéssel lehetőségünk nyílik megtekinteni pincét és az ott zajló munkafolyamatokat, majd a programot egy hét tételes borkóstolóval zárjuk. A bemutatóteremből a pincészetbe és vissza transzfer buszt biztosítunk.

Budaörs

Budaörs
Budaörs, Magyarország
Direction

Szeged

Szeged
Szeged, Magyarország
Direction

Miskolc

Miskolc
Miskolc, Avalon Park, Iglói út 15, 3519 Magyarország
Direction

Villány

Villány
Villány, 7773 Magyarország
Direction

Pannonhalma

Pannonhalma
Pannonhalma, 9090 Magyarország
Direction