Szeged
2019. JÚNIUS 11.
Helyszín: Forrás Hotel ****, Szeged
09:00-09:30
Érkezés és regisztráció

 

09:30 -10:30

Simplify IT! – A jövő irodai IT infrastruktúrája, egyszeri beruházás nélkül, szolgáltatás formájában. Workplace Hub bemutató – IT infrastruktúra egy négyzetméteren menedzselt IT szolgáltatásokkal.

Magas szintű biztonság az adatok védelmére, IT üzemeltetés egyszerűen és optimális költségek mellett, növekvő hatékonyság, közös munka támogatás, idő és energia megtakarítás, elégedett felhasználók.

 

10:30-11:30

Munkafolyamat automatizálás a szervezeti egységek hatékony munkavégzéséhez, az operatív és üzleti célok támogatásához, valamint a dolgozói elégedettség növeléséhez.

– Manuális, lassú és demotiváló folyamatok kiváltása, hibalehetőségek minimalizálása pénzügy megoldásainkkal: automata számlafeldolgozás, struktúrált dokumentumtárolás, határidők nyomon követhetőége, jogosultság kezelés, jóváhagyási folyamatok.

– HR automatizációs megoldások a mindennapi munkavégzéshez: hogyan tölthet több időt a munkavállalók toborzására, megtartására irányuló feladatokkal vagy éppen az employer branding erősítésével.

– Logisztikai folyamatok egyszerűsítése, több idő a főbb üzleti tevékenységekre: bejövő és kimenő iratok digitalizálása, elektronikus iktatókönyv, dokumentált folyamatok, gyors kereshetőség, elektronikus irattár.

 

11:30-12:00
Kávészünet

 

12:00-13:00
Mindennapi folyamatok egyszerűsítése IoT kamerák alkalmazásával. Üzlet és biztonsági megoldások.

– A “láthatatlan” folyamatok láthatóvá tétele, “Big data” létrehozása és kezelése kamerák által, üzleti elemzések, analitikák támogatása. Biztonság a fókuszban: megfigyelés, szabályozás, felismerés és megelőzés.

 

13:00-14:00
Ebéd

 

14:30-16:00
Eli-Alps kutatóintézet látogatás

A Szeged északi részén található kutatóintézetbe látogatunk. A közel 25 négyzetméteres futurisztikus, modern és stílusos épület építésekor figyelembe vették a kutatási technológia speciális elvárásait és a szükséges funkciók maximális kiszolgálását.
A teljes volt laktanyai terület esővíz összegyűjtését az épületkomplexum közvetlen közelében lévő záportározó tó biztosítja, mely a közvetlen funkcióján túl a tó körüli nagy összefüggő zöldfelületnek köszönhetően nagyon szép látványt nyújt az itt dolgozó kutatók és az idelátogatók számára.

 

Budaörs

Budaörs
Budaörs, Magyarország
Direction

Szeged

Szeged
Szeged, Magyarország
Direction

Miskolc

Miskolc
Miskolc, Avalon Park, Iglói út 15, 3519 Magyarország
Direction

Villány

Villány
Villány, 7773 Magyarország
Direction

Pannonhalma

Pannonhalma
Pannonhalma, 9090 Magyarország
Direction