| AZ ESEMÉNYRŐL |

Védje Ön is dolgozóit, céges vendégeit valamint gyártási folyamatait és üzletét IoT megoldásokkal.

ITBUSINESS KONFERENCIA A KONICA MINOLTA TÁMOGATÁSÁVAL

Mire tanított és mire készített fel bennünket a világjárvány? Hogyan védekezünk, milyen veszélyeztetettséget csökkentő intézkedéseket vezettünk be, és ezáltal miként változott meg a mindennapi munkavégzésünk? Esetleges 2. hullám, egyéb járvány esetén vagy szimplán megelőzés céljából milyen védekezési és preventív megoldásokat alkalmazhatunk, hogy az üzletfolytonosság és a biztonságos munkavégzés biztosított legyen? Hogyan tehetjük hatékonyabbá, automatizálttá egyes gyártási folyamatainkat IoT kamerák alkalmazásával, hogy a szolgáltatás minősége és a rendelkezésre állás biztosított legyen?

Kiknek és Miért javasoljuk az eseményt?

Cégvezetés | HR | IT | Beszerzés | Létesítményvezetés | Pénzügy | Gyártás | Logisztika | Egyéb

RÉSZVÉTEL AZ ESEMÉNYEN

2020.07.16, 09:30 – 13:00

1

ONLINE ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
ITBUSINESS | FACEBOOK ZÁRT CSOPORT

2

BUDAPEST
GROUPAMA ARÉNA

Amennyiben személyesen szeretné meghallgatni az előadókat, és kipróbálni az egyes technológiákat, limitált létszámban lehetőséget biztosítunk a helyszínen történő részvételre szigorú védelmi előírások betartása mellett, mint például a gyakori kézfertőtlenítés, a 1,5 méteres távolság megtartása, valamint igény esetén, illetve indokolt esetben maszk használata. Továbbá felhívjuk a figyelmet, hogy a helyszínen

belépéskor testhőmérséklet mérésre is sor kerül a résztvevők biztonsága érdekében. A regisztrációs űrlap kitöltésével a résztvevő előzetes hozzájárulását adja a helyszínen a méréshez. Az online vagy a helyszínen történő részvétel díjmentes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött.

Vállalatok osztják meg tapasztalataikat és javaslataikat.

Fókuszban a Mobotix hőkamerás rendszer és egyéb innovációk!

Regisztráció

Honnan értesült a rendezvényről?

Iparág

Tevékenység

Hogyan szeretne részt venni az eseményen?

Amennyiben személyesen szeretné meghallgatni az előadókat és kipróbálni az egyes technológiákat, limitált létszámban lehetőséget biztosítunk a helyszínen történő részvételre szigorú védelmi előírások betartása mellett, mint például a gyakori kézfertőtlenítés, a 1,5 méteres távolság megtartása, valamint igény esetén, illetve indokolt esetben maszk használata. Továbbá felhívjuk a figyelmet, hogy a helyszínen belépéskor test hőmérséklet mérésre is sor kerül a résztvevők biztonsága érdekében. A regisztrációs űrlap kitöltésével előzetesen hozzájárulását adja a helyszínen résztvevő a méréshez.


Személyesen veszek részt

Online veszek részt


Az adatkezelési tájékoztatót, a Jogi nyilatkozatot és a Felhasználási feltételeketfeltételeket elolvastam, elfogadom a benne foglaltakat.Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. A fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje, továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy rólam a Konica Minolta Magyarország Kft. (székhely: 1117 Budapest, Galvani u. 4; adószám: 10336328-2-43; nyilvántartva a Fővárosi Törvényszék Cégbíróságán 01-09-065996 cégjegyzékszámon, továbbiakban: „Jogosultak”) és IT Business (székhely: 2120 Dunakeszi, Mikszáth u. 34. ; adószám: 14107368213; nyilvántartva a Fővárosi Törvényszék Cégbíróságán 13 09 116226 cégjegyzékszámon, továbbiakban: „Jogosultak”) a rendezvényen képmás (fotó vagy videó) és/vagy hangfelvételt (továbbiakban: „Felvétel”) készítsenek, és a Jogosultak a Felvételt (akár részben, akár egészben) a saját döntése szerinti terjedelemben, körülmények között, csatornákon marketing célokra felhasználják, valamint nyilvánosságra hozzák.Hozzájárulok, hogy Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a fent megadott elérhetőségeimre a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.