Tegyen hozzá Ön is támogatói programunkhoz!

A Konica Minolta Magyarország elkötelezett a gyermekgyógyászat modernizálásában, ezért a tavalyi évhez hasonlóan 2019-ben is a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványt szeretnénk támogatni orvosi és gyógyászati eszközök beszerzésében.

A Heim Pál Gyermekkórházban évente közel több százezer gyermeket látnak el, akik közül 30 000 fekvőbeteg. Ápolásukhoz és hatékony gyógyításukhoz számos berendezésre, gyorsan fogyó diagnosztikai eszközre (pl. pulzoximéterre) van szükség, melyek beszerzése komoly kiadást jelent.

Tavaly 1.000.000 Forinttal támogattuk a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványt, amely összeget 2019-ben is rendelkezésükre bocsátunk. Azonban az idén bővíteni szeretnénk adományunkat saját forrásból további 1.000.000 Forinttal, méghozzá az Ön segítségével:

Lájkolja vagy ossza meg Linkedinen a Konica Minolta Hungary céges oldalán közzétett posztjainkat a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványát támogató programunkra vonatkozóan. Minden egyes Like vagy Share 1000 Ft-tal növeli támogatásunk összegét.

Lépésről lépésre:

1) Jelentkezzen be Linkedin fiókjába!
2) Fent, a bal sarokban lévő keresőmezőbe írja be cégünk nevét: Konica Minolta Business Solutions Hungary.
3) Céges Linkedin oldalunk közepén, a hír rovatban találja az érintett posztokat.
4) Kattintson a LIKE és/vagy Share gombra! (Fontos, hogy közvetlenül a Konica Minolta Business Solutions Hungary által közzétett posztokat kedvelje vagy ossza meg, ne pedig azokat, amelyeket ismerősei osztanak meg programunkról, mivel azokat sajnos nem tudjuk mérni.)
5) Amennyiben még nem követ minket, a céges fejléc jobb oldalán a három pontra kattintva klikkeljen a FOLLOW gombra! Ezt követően a támogató programunkkal kapcsolatos híreinkről értesülni fog a Linkedin hírfolyamban.

Miként tudja még növelni hozzájárulását a támogatáshoz?

1) Azzal, hogy segíti munkánkat egy pár perces kérdőív kitöltésével, amelyet a Konica Minolta digitális munkahely megoldásait tartalmazó új weboldalunkon, a www.futureoffice.hu -n  talál a felmérés menüpont alatt. Ezt az Alapítványnak szánt újabb 1000 Ft támogatással jutalmazzuk.
2) Ugyanezt a kérdőívet két közelgő rendezvényen is kitöltheti: szeretettel várjuk a Simplify IT-n és a Portfolio Big Office Day 2019 konferencián. A kitöltésért cserébe itt is 1000 Ft támogatás jár.
3) Ugyanígy 1000 Ft-tal növeljük a támogatás összegét, amennyiben a www.futureoffice.hu oldalon bármilyen kapcsolatfelvételi űrlapot elküld nekünk.

Meddig tud részt venni a támogatási akcióban?

Támogatási kampányunk 2019. december 15-ig tart, a maximálisan elérhető 1.000.000 Ft extra támogatási összeg erejéig. Ám a támogatási akción kívül is szeretnénk mosolyt csalni a kórházban kezelt gyermekek arcára, így tervezzük, hogy nyomdaiipari hátterünkre támaszkodva egyedi, kedves üzenetekkel ellátott nyomtatott anyagokat (például képeslapokat, gyermeknaptárakat) készítünk nekik. Erről szintén beszámolót teszünk majd közzé Linkedin csatornánkon.

Tisztelettel,
Konica Minolta Magyarország
Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány

TUDTA-E?

A Konica Minoltától nem áll távol a gyógyászat: klinikai munkafolyamatok digitalizálásával, valamint diagnosztikai berendezések széles választékával segítjük az orvosok munkáját a világ számos országában, emellett precíziós gyógyászati technológiákkal és kutatásokkal veszünk részt a rákkezelés forradalmasításában.
Bővebben olvashat minderről itt és itt .