FÓKUSZBAN A HATÉKONYSÁG ÉS A BIZTONSÁG

IT megoldás-szállítóként szakmai tanácsadással, munkafolyamat-automatizáló és IT megoldásokkal támogatjuk ügyfeleink mindennapi munkavégzését. Közösen feltérképezzük az IT infrastruktúrával és az irodai munkafolyamatokkal kapcsolatos kihívásokat, problémákat, majd javaslatot teszünk azok megoldására valamint optimalizálására.

Simplify IT Roadshow

Simplify IT!  –  Konica Minolta IT infrastruktúra szolgáltatások

A Konica Minolta már nem csak az irodatechnikában, hanem az informatikai portfóliója kapcsán is stratégiai partnerségre törekszik ügyfeleivel. Bízza ránk vállalata IT üzemeltetését! Támogassa üzletmenetét SLA alapú, skálázható, professzionális szolgáltatásokkal!

Workplace Hub – IT infrastruktúra
1 m²-en menedzselt IT szolgáltatásokkal és megoldásokkal

A Konica Minolta Workplace Hub megoldása egy olyan technológiai platform, amely mindössze 1 m2-en biztosít irodatechnikai és IT szolgáltatásokat egyszerre. Egyszerűbbé teszi a szervezetek számára az IT folyamatokat, az IT infrastruktúra üzemeltetését, hozzájárul az IT szolgáltatásokhoz kapcsolódó költségek optimalizálásához, a működési és üzleti folyamatok hatékonyabbá tételéhez és nem utolsó sorban magas szintű biztonságot nyújt az adatok védelmére.

Minden egy helyen: szerver felügyelet és üzemeltetés, adatvédelem, tárhely és adatmentés, Wi-Fi, vállalati alkalmazások, nyomtatás és szkennelés.

Automatizált munkafolyamatok az irodában

A Konica Minoltánál törekszünk arra, hogy olyan folyamattámogató megoldásokat kínáljunk ügyfeleinknek, amelyek elektronikus és papír alapú információk integrálásával támogatják üzleti céljaik elérését és működési hatékonyságukat. Ezen megoldások révén növeljük az alaptevékenységeket támogató rendszereik kihasználtságát, továbbá elérhetővé tesszük a vállalatok számára azon fejlesztéseinket, amelyek nagymértékben hozzájárulnak a szervezeti egységeik effektív munkavégzéséhez, a manuális munka csökkentéséhez, a munkahelyi idő megfelelő kihasználásához.

Vezetéstechnikai program

Vezetéstechnikai program mindenkinek innovatív autókkal Európa egyik legmodernebb Vezetéstechnikai és Közlekedésbiztonsági Központjának oktató pályáján.

A nagy érdeklődésre való tekintettel szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a vezetéstechnikai programon történő részvételt az első 40 regisztrált résztvevőnek tudjuk a helyszínen biztosítani.

További innováció a helyszínen:
Mindgame

Gondolattal irányított versenyautós carrera.

TUDJON MEG TÖBBET,

miként támogatja a Konica Minolta és
a Workplace Hub vállalata működését!

Megoldásunk: Workplace Hub

Nincs, vagy nem elég a meglévő IT kapacitás?

Gyorsan telepíthető IT infrastruktúrára van szüksége?

Aggódik az IT biztonság miatt?