A koronavírus folyamatos terjedése a cégek nagy részét belekényszerítette abba a helyzetbe, hogy munkavállalóit otthoni munkavégzésre kérje fel, egészségük védelme érdekében. Azonban sok vállalatnál, ahol nem volt jellemző a távmunka, elég sok kihívást eredményez ez az újfajta munkavégzés, mind a vezetőség, mind pedig az alkalmazottak számára.

Az otthoni munkavégzéshez elsőként a vállalatoknak biztosítaniuk kell a szükséges IT eszközöket és megoldásokat a biztonságos és gördülékeny, de ugyanakkor kontrollálható munkavégzéshez.

Ezzel párhuzamosan az otthon dolgozóknak mentálisan is fel kell készülniük az új kihívásokra.

Mindezeken felül azonban felmerül a kérdés, hogy távmunka esetén a jelenlegi munkafolyamatok mennyire alkalmasak a hatékony munkavégzéshez. Fontos, hogy időben felismerjék, milyen változtatásokra és megoldásokra van szükség ahhoz, hogy az otthonról dolgozók megfelelően és időben el tudják végezni feladataikat. Ebben kíván segítséget nyújtani a Konica Minolta megoldásaival, hogy a munkavégzés könnyebb, hatékonyabb és folyamatos legyen.

KÉRDŐÍV

Távmunka támogatás

10 kérdésből álló „Távmunka támogatás” kérdőív, gyors analízist követően szakértő kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatják, milyen megoldásokkal tudjuk segíteni vállalkozását ebben a kialakult nehéz helyzetben.

WEBINAR

Részletes tájékoztatás céljából, áprilisban és májusban webinarokat tartunk Home Office és munkafolyamat támogató megoldásainkról.

WEBINAR

HOME OFFICE PRINT
SZOLGÁLTATÁS

Home Office nyomtatás szolgáltatás csomag, 6 hónapra rugalmas pénzügyi kondíciókkal, nyomtató vagy multifunkciós eszközzel, teljeskörű üzemeltetéssel,és egyéb szolgáltatásokkal.

ONLINE FELADATKEZELÉS

Ismerje meg megoldásunkkal miként növelhető a feladatkezelés és a csapatmunka hatékonysága mobil munkavégzés során!

ONLINE SZÁMLAKEZELÉS

Home office munkavégzés esetén is fontos a munkafolyamatok folytonossága és automatizálása?

Online Konzultációt kérek!

Honnan értesült megoldásainkról?

Kapcsolatfelvétel célja:Az adatkezelési tájékoztatót, a Jogi nyilatkozatot és a Felhasználási feltételeketfeltételeket elolvastam, elfogadom a benne foglaltakat.Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje.Hozzájárulok, hogy Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a fent megadott elérhetőségeimre a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.