Innováció a munkahelyen a Konica Minoltával

IT megoldás-szállítóként a szakmai tanácsadáson felül olyan munkafolyamat-automatizáló és IT megoldásokkal támogatjuk ügyfeleink mindennapi munkavégzését, melyekkel elősegíthetjük működési és üzleti hatékonyságuk javítását valamint versenyképességük folyamatos növekedését.

Ügyfeleinknek országszerte nyújtunk teljeskörű megoldásokat az IT infrastruktúra területén, legyen szó IT Helpdesk szolgáltatásról, központi kliens menedzsmentről, szerver üzemeltetésről, vezetékes és vezeték nélküli hálózat tervezésről vagy éppen adatbiztonsági megoldásokról. Ide sorolandó komplett IT rendszerünk is, a Konica Minolta Workplace Hub megoldása, mely révén az IT infrastruktúra üzemeltetése egyszerűbbé tehető optimális költségek mellett, magas szintű adatbiztonságot nyújtva.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Honnan értesült megoldásainkról?

Kapcsolatfelvétel célja:Az adatkezelési tájékoztatót, a Jogi nyilatkozatot és a Felhasználási feltételeketfeltételeket elolvastam, elfogadom a benne foglaltakat.Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje.Hozzájárulok, hogy Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a fent megadott elérhetőségeimre a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.Megoldásunk: Workplace Hub

Nincs, vagy nem elég a meglévő IT kapacitás?

Gyorsan telepíthető IT infrastruktúrára van szüksége?

Aggódik az IT biztonság miatt?