MOBOTIX RENDSZEREK A KONICA MINOLTA AJÁNLÁSÁVAL

Biztonság | Intelligencia | Analitika | Új bevételi forrás

2019. október 1-jétől a Konica Minolta Magyarország forgalmazásában érhetőek el a legújabb német fejlesztésű és gyártású, IP-alapú biztonsági MOBOTIX kamerarendszerek Magyarországon.

A MOBOTIX kamerák közös jellemzői a kiváló minőség, a megbízhatóság, a robosztus ellenállóképesség és a hosszú élettartam. A beépített analitikáknak köszönhetően tárgy vagy ember számlálásra, hőtérkép készítésére és viselkedéselemzésre is alkalmasak az élőkép vagy a felvett videó alapján. A nyert adatokból képesek intelligens feladatmegoldásra, válaszreakciók létrehozására, valamint ezek továbbítására az esetlegesen hozzákapcsolt IoT rendszerhez.

Mobotix 7 – Az okos és erős kiberbiztonsági IoT platform

Flexibilis és dinamikus rendszer, AI és Deep Learning kamera applikációkkal testreszabva a ma és a holnap kihívásaira. Megoldást nyújt a biztonság növelésére, a gyártási folyamatok optimalizálására, a lehetőségek és veszélyek felismerésére, elemzések készítésére és az üzlet támogatására.

A leginnovatívabb Mobotix IP videórendszer

Nagy teljesítmény, magas minőség, felsőszintű kíberbiztonság, tartósság, rugalmasság, kisebb hálózati terhelés, optimális karbantartás, rövid válaszidő és GDPR megfelelőség jellemzi. Kiemelt tulajdonságai közt: éjszakai VI fény, vízálló mikrofon és hangszóró, villámgyors CPU, 30 fps, részletes 4K, csúcstechnikás WDR, PoE+, kifinomult dizájn.

Az alábbi terület valamelyikén dolgozik?

Jelentkezzen szakmai konzultációra, és ismerje meg újgenerációs rendszereinket!

PRESS

 

A MOBOTIX 7 nyílt videóplatformja és az M73 felső kategóriás kamera új utakat nyit a videófelügyeletben! Testreszabott kamera alkalmazásokkal, mesterséges intelligencia és Deep Learning-támogatással.