Honnan értesült megoldásainkról?

Kapcsolatfelvétel célja:Az adatkezelési tájékoztatót, a Jogi nyilatkozatot és a Felhasználási feltételeketfeltételeket elolvastam, elfogadom a benne foglaltakat.Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje.Hozzájárulok, hogy Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a fent megadott elérhetőségeimre a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.A Konica Minolta hozzáadott értéke

A Konica Minolta Magyarország nem csupán a MOBOTIX rendszerek forgalmazójaként és telepítőjeként kíván támogatást nyújtani a honi vállalatoknak, hanem a két gyártó közös fejlesztései révén a nemzetközi tapasztalatokat felhasználva folyamatos innovációkkal, testreszabott automatizációs megoldásokkal kívánja hatékonyabbá tenni a MOBOTIX kamarákat használó vállalkozások mindennapi működését.
A Konica Minolta új üzletágának szakértői teljes körű tanácsadással szolgálnak és speciális felmérési metódust alkalmaznak annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb megoldást kínálhassák a hazai cégeknek.