Smart multifunkciós berendezéseink és nyomtatóink innovatív tulajdonságaik valamint a munkafolyamatokba történő integrálásuk révén hozzájárulnak a hatékony és biztonságos munkavégzéshez, valamint a dolgozói elégedettség növeléséhez. Home Office Print szolgáltatás vagy a Multifunkciós másolókhoz kapcsolódó Home office kiegészítő modul választásával az otthoni munkavégzés esetén is élvezhetők a modern eszközök által nyújtott előnyök.

Biztonságos nyomtatás és munkafolyamatok mellett kiemelt figyelmet fordítunk a munkavállalók és a céges vendégek egészségének védelmére is. A Mobotix Thermal Radiometry technológiával rendelkező hőkameráink képesek a pixel pontos felületi hőmérséklet mérésére, jól kontrollálható körülmények között kifejezetten magas (0.1 celsius fok) pontossággal.

Honnan értesült megoldásainkról?

Kapcsolatfelvétel célja:Az adatkezelési tájékoztatót, a Jogi nyilatkozatot és a Felhasználási feltételeketfeltételeket elolvastam, elfogadom a benne foglaltakat.Az Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat kapcsolatfelvétel céljából kezelje.Hozzájárulok, hogy Konica Minolta Magyarország Kft. személyre szabott ajánlatokkal megkereshessen és direkt marketing anyagot (ideértve az információs felméréseket, meghívókat, reklámokat, hírleveleket, szakmai és promóciós rendezvényeket, termék és szolgáltatás ismertetőket, sikertörténetek, akciókat stb.) küldhessen a fent megadott elérhetőségeimre a Konica Minolta és a hozzátartozó, csoporton belüli cégekkel kapcsolatosan. A hozzájárulás bármikor önkéntesen és ingyenesen visszavonható a Tájékoztatóban foglaltak szerint.