Workplace Hub: a jövő munkahelyére tervezve.

KapcsolatfelvételTudjon meg többet

WORKPLACE HUB-RÓL

 
A növekvő adatmennyiség, a technológia és a komplexitás korában üzletének számtalan kihívással kell szembenéznie: munkavállalói mobilabbak, mint valaha; az adatbiztonsági alapelvek egyre szigorodnak; számos különböző rendszer igényel további fejlesztést; és nem utolsó sorban a munkafolyamatok automatizálása egyre fontosabb szereppel bír.   A Workplace Hub egy olyan komplett IT rendszer, amely a fokozott adatbiztonság mellett leegyszerűsíti az IT infrastuktúrájával kapcsolatos folyamatokat, és megszünteti az azzal járó fejfájásokat. A Workplace Hub-bal optimalizálhatja az IT-ra fordított költségeit, biztonságban tudhatja adatait és azokkal a feladatokkal foglalkozhat, amelyek valóban számítanak. Fedezze fel a jövő munkahelyét! Fordítson több időt üzlete fejlesztésére! Egyszerűen – mindent egy helyen.

A JÖVŐ MUNKAHELYE ÉS A WORKPLACE HUB

Tekintse meg, milyen megoldást nyújt a Workplace Hub az IT kihívásokra

 
 

MILYEN ELŐNYÖKET BIZTOSÍT A WORKPLACE HUB?

is tudjon meg többet megoldásainkról!

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy személyre szabott megoldást nyújthassunk Önnek!Kapcsolatfelvétel céljaAz Elküldés gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott adataimat az megkeresés tárgyára vonatkozó kapcsolatfelvétel céljából kezelje. A hozzájárulás bármikor visszavonható. Kérjük, tanulmányozza át adatkezelési tájékoztatónkat a részletekkel kapcsolatban.

Ha további információkat szeretne megtudni az adatgyűjtésről, hogy az adatait miért és hogyan használjuk fel, kérjük, olvassa el, értelmezze, és fogadja el az adatkezelési tájékoztatónkat!